Головна
Документи
Статті
Войти
Нормативно-правові акти з охорони праці (НПАОП)
Документи
D Переробна промисловість
DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
4
15.3.
Перероблення та консервування овочів та фруктів
3
15.4.
Виробництво олії та тваринних жирів
4
15.5.
Виробництво молочних продуктів та морозива
1
15.7.
Виробництво готових кормів для тварин
1
15.8.
Виробництво інших харчових продуктів
2
15.9.
Виробництво напоїв
6
НПАОП 15.9-1.11-97
Правила безпеки для спиртового та лікеро- горілчаного виробництва
НПАОП 28.0-1.33-13
Правила охорони праці під час ковальсько-пресових робіт
НПАОП 0.00-5.24-01
Інструкція з охорони праці під час виконання робіт інструментами і пристроями
НПАОП 1.1.30-5.24-96
Інструкція з виміру концентрації пилу в шахтах та обліку пилових навантажень
НПАОП 40.3-1.08-94
ПРАВИЛА УСТРОЙСТВА И БЕЗОПАСНОЙ ЭКСПЛУАТАЦИИ ПАРОВЫХ И ВОДОГРЕЙНЫХ КОТЛОВ (с изменениями и дополнениями)
НПАОП 01.50-1.02-89
Правила з техніки безпеки при поводженні з мисливською рушницею в побуті та на полюванні
НПАОП 26.1-1.02-81
Правила техники безопасности и производственной санитарии в производстве кварцевого стекла и изделий из него
НПАОП 15.4-1.10-76
Правила безопасности в производстве растительных масел методом прессования и экстракции
НПАОП 1.7.00-5.03-84
Методика составления инструкций по охране труда на предприятиях и в организациях системы Минлегпрома СССР
НПАОП 20.0-1.03-13
Правила з охорони праці під час виробництва деревоволокнистих плит
НПАОП 9.1.50-1.15-69
Санитарные правила проектирования,оборудования, эксплуатации и содержания производственных и лабораторных помещений, предназначенных для проведения работ с ртутью, ее соединениями и приборами с ртутным заполнением СТОРІНКА: 2
НПАОП 16.0-1.16-97
Правила безпеки для тютюнового та тютюново- ферментаційного виробництва СТОРІНКА: 16
НПАОП 24.1-7.30-76
ОСТ 26-04-907-76 Установки воздухоразделительные.Общие требования безопасности при эксплуатации. СТОРІНКА: 3
НПАОП 0.00-1.19-08
Правила охорони праці для нафтохімічних підприємств СТОРІНКА: 3
15.
Виробництво харчових продуктів, напоїв
Виробництво харчових продуктів, напоїв
1
НПАОП 15.1-1.03-84
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження бруцельозом
НПАОП 15.1-1.04-86
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження туберкульозом
НПАОП 15.1-1.06-99
Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів
НПАОП 15.1-1.07-99
Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини
НПАОП 15.3-1.17-72
Правила і норми техніки безпеки та виробничої санітарії для харчоконцентратної і овочесушильної промисловості
НПАОП 15.3-1.19-98
Правила охорони праці для плодоовочевих переробних підприємств
НПАОП 15.3-7.22-84
Виробництво консервної продукції з використанням сірчаного ангідриду, кислот та спирту. Вимоги безпеки
НПАОП 15.4-1.06-97
Правила безпеки для олійно-жирового виробництва
НПАОП 15.4-1.07-78
Правила безопасности и производственной санитарии в производстве дистиллированных натуральных жирных кислот
НПАОП 15.4-1.09-97
Правила безпеки у виробництві гідрованих жирів
НПАОП 15.4-1.10-76
Правила безопасности в производстве растительных масел методом прессования и экстракции
НПАОП 15.5-1.05-99
Правила охраны труда для работников предприятий по переработке молока
НПАОП 15.7-7.09-85
Приготування та зберігання штучновисушених кормів. Вимоги безпеки
НПАОП 15.8-1.14-97
Правила безпеки для кондитерського виробництва
НПАОП 15.8-1.27-02
Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів
НПАОП 15.9-1.11-97
Правила безпеки для спиртового та лікеро- горілчаного виробництва
НПАОП 15.9-1.13-97
Правила безпеки при виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв
НПАОП 15.9-1.20-80
Правила техніки безпеки та виробничої санітарії у виноробній промисловості
НПАОП 15.9-1.26-84
Правила техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств виноробної промисловості, які розміщені в підземних гірничих виробках
НПАОП 15.9-1.27-12
Про затвердження правил охорони праці для виноробного виробництва
НПАОП 15.9-1.28-17
Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв
1