Головна
Документи
Статті
Войти
Нормативно-правові акти з охорони праці (НПАОП)
Документи
D Переробна промисловість
DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
15.1 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
4
НПАОП 10.0-5.41-13
Інструкція з визначення струмів короткого замикання, вибору і перевірки уставок максимального струмового захисту в мережах напругою до 1200 в
НПАОП 0.00-1.29-72
Правила защиты от статического электричества в производствах химической, нефтехимической и нефтеперерабатывающей промышленности
НПАОП 1.8.10-5.09-81
Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для водія вантажного автотранспорту цукрового заводу
НПАОП 9.0.00-6.01-80
Рекомендации по применению основных средств индивидуальной зашиты работниками жилишно-коммунального хозяйства усср
НПАОП 10.0-1.01-09
Правила безпеки у вугільних шахтах
НПАОП 63.21-1.08-79
Правила техники безопасности и производственной санитарии при подготовке цистерн и вагонов для нефтебитума к наливу и ремонту
НПАОП 1.1.10-1.04-01
ПРАВИЛА безопасной работы с инструментом и приспособлениями
НПАОП 22.1-1.01-96
Правила охорони праці для видавництв і редакцій
НПАОП 0.00-4.34-98
Положення про порядок видачі дозволів Комітетом з нагляду за охороною праці України
НПАОП 20.1-7.01-80
ССБТ. Производство древесноволокнистых плит. Требования безопасности.
НПАОП 0.00-1.56-08
Правила безпеки при виробництві вуглеграфітових матеріалів і виробів СТОРІНКА: 7
НПАОП 0.04-1.05-90
(ПНАЭ Г-7-008-89) Правила и нормы в атомной энергетике правила устройства и безопасной эксплуатации оборудования и трубопроводов атомных энергетических установок СТОРІНКА: 6
НПАОП 63.21-1.24-03
Правила охорони праці під час технічного обслуговування і ремонту вантажних вагонів та рефрижераторного рухомого складу СТОРІНКА: 5
НПАОП 5.1.30-1.06-98
ПРАВИЛА БЕЗОПАСНОСТИ ТРУДА ПРИ ТЕХНИЧЕСКОМ ОБСЛУЖИВАНИИ И ТЕКУЩЕМ РЕМОНТЕ АВИАЦИОННОЙ ТЕХНИКИ СТОРІНКА: 5
НПАОП 1.2.10-1.03-97
ПРАВИЛА БЕЗОПАСНОСТИ В СТАЛЕПЛАВИЛЬНОМ ПРОИЗВОДСТВЕ СТОРІНКА: 5
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
1
НПАОП 15.1-1.03-84
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження бруцельозом
НПАОП 15.1-1.04-86
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження туберкульозом
НПАОП 15.1-1.06-99
Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів
НПАОП 15.1-1.07-99
Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини
1