Головна
Документи
Статті
Войти
Нормативно-правові акти з охорони праці (НПАОП)
Документи
D Переробна промисловість
DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
15.3 Перероблення та консервування овочів та фруктів
15.3.
Перероблення та консервування овочів та фруктів
3
НПАОП 28.52-7.83-84
ОСТ 25 1162-84 Сварочные работы. Требования безопасности.
НПАОП 61.2-3.32-80
Типові галузеві норми безплатної видачі спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту робітникам і службовцям річкового транспорту
НПАОП 1.6.10-1.01-77
Правила техники безопасности и производственной санитарии в промышленности строительных материалов
НПАОП 0.00-5.30-79
Типова інструкція з безпеки праці при механізованому зарядженні вибухових речовин у підземних виробках
НПАОП 9.2.30-1.08-99
ПРАВИЛА безопасности во время проведения занятий из физической культуры и спорта в общеобразовательных учебных заведениях
НПАОП 63.1-7.20-81
ОСТ 22-1456-81 Кладовые высотные. Требования безопасности при эксплуатации.
НПАОП 63.21-1.21-77
Правила техніки безпеки і виробничої санітарії для працівників хімікотехнічних лабораторій залізничного транспорту ЦТ- 3451
НПАОП 85.11-1.13-59
Правила обладнання і експлуатації інфекційних установ (інфекційних відділень, палат), а також охорони праці персоналу цих установ
НПАОП 17.6-1.11-06
Правила охорони праці для підприємств трикотажної галузі промисловості
НПАОП 0.00-5.33-80
Інструкція щодо безпечного ведення гірничих робіт на рудних та нерудних родовищах, схильних до гірничих ударів
НПАОП 60.21-1.36-84
Правила техники безопасности при производстве работ в путевом хозяйстве метрополитенов СТОРІНКА: 3
НПАОП 00.0-5.32-79
Инструкция по контролю содержания пыли на предприятиях горнорудной и нерудной промышленности СТОРІНКА: 2
15.3.
Перероблення та консервування овочів та фруктів
Перероблення та консервування овочів та фруктів
1
НПАОП 15.3-1.17-72
Правила і норми техніки безпеки та виробничої санітарії для харчоконцентратної і овочесушильної промисловості
НПАОП 15.3-1.19-98
Правила охорони праці для плодоовочевих переробних підприємств
НПАОП 15.3-7.22-84
Виробництво консервної продукції з використанням сірчаного ангідриду, кислот та спирту. Вимоги безпеки
1