Головна
Документи
Статті
Войти
Нормативно-правові акти з охорони праці (НПАОП)
Документи
D Переробна промисловість
DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
4
15.3.
Перероблення та консервування овочів та фруктів
3
15.4.
Виробництво олії та тваринних жирів
4
15.5.
Виробництво молочних продуктів та морозива
1
15.7.
Виробництво готових кормів для тварин
1
15.8.
Виробництво інших харчових продуктів
2
15.9.
Виробництво напоїв
6
НПАОП 25.2-7.21-80
Изготовление конструкций и изделий из стеклопластика судостроительного назначения.
НПАОП 1.8.10-3.07-73
Норми санітарного одягу та санітарного взуття для робітників наскрізних професій та молодшого обслуговуючого персоналу підприємств харчової промисловості
НПАОП 28.0-1.34-14
Правила охорони праці під час електрохімічної обробки металів
НПАОП 60.1-1.02.-12
Правила безпечної експлуатації контактної мережі
НПАОП 05.0-1.05-06
Правила охорони праці для працівників берегових рибообробних підприємств 1 загальні положення
НПАОП 63.21-1.22-90
Правила техніки безпеки і виробничої санітарії при навантажувально-розвантажувальних роботах на залізничному транспорті ЦМ-4771
НПАОП 28.3-7.34-85
ОСТ 21.112.3.029 - 85 Изготовление котлов теплопроизводительностью до 3,15 МВт Требования безопасности
НПАОП 0.00-5.08-96
Інструкція про порядок видачі дозволу на виготовлення, ремонт і реконструкцію об’єктів котлонагляду і здійснення нагляду за виконанням цих робіт
НПАОП 48-277-86
Производство ртути. конденсация ртути из обжиговых газов. общие требования безопасности.
НПАОП 92.0-3.46-82
Типові галузеві норми безплатної видачі спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту робітникам і службовцям підприємств, установ та організацій культури
НПАОП 45.2-1.12-01
Правила безопасности при реконструкции зданий и сооружений промышленных предприятий СТОРІНКА: 7
НПАОП 37.0-1.01-09
Про затвердження правил безпеки при заготівлі і переробці брухту та відходів чорних і кольорових металів СТОРІНКА: 2
НПАОП 0.00-3.02-90
Типові галузеві норми безплатної видачі спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту робітникам і службовцям житлово-комунального господарства СТОРІНКА: 2
НПАОП 27.4-1.43-14
Правила охорони праці під час виробництва олова і сплавів на його основі СТОРІНКА: 2
НПАОП 5.1.11-1.53-03
Правила охраны труда во время текущего ремонта и подготовки к наливу цистерн для нефтепродуктов и вагонов бункерного типа для нефтебитума типа для нафтобитуму СТОРІНКА: 2
НПАОП 35.3-1.17-59
Временные правила по технике безопасности и промышленной санитарии при работах с агрессивными жидкостями ЖРД СТОРІНКА: 4
НПАОП 63.0-7.20-84
ОСТ 23.4.236-86 Работы погрузочно-разгрузочные, транспортные и складские. Требования безопасности. СТОРІНКА: 3
НПАОП 80.22-1.02-74
Правила з техніки безпеки і виробничої санітарії для шкільних навчальних закладів і навчальновиробничих майстерень, а також для навчальних комбінатів, цехів (прольотів, дільниць) підприємств, у яких проводиться трудова підготовка учні СТОРІНКА: 2
15.
Виробництво харчових продуктів, напоїв
Виробництво харчових продуктів, напоїв
1
НПАОП 15.1-1.03-84
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження бруцельозом
НПАОП 15.1-1.04-86
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження туберкульозом
НПАОП 15.1-1.06-99
Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів
НПАОП 15.1-1.07-99
Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини
НПАОП 15.3-1.17-72
Правила і норми техніки безпеки та виробничої санітарії для харчоконцентратної і овочесушильної промисловості
НПАОП 15.3-1.19-98
Правила охорони праці для плодоовочевих переробних підприємств
НПАОП 15.3-7.22-84
Виробництво консервної продукції з використанням сірчаного ангідриду, кислот та спирту. Вимоги безпеки
НПАОП 15.4-1.06-97
Правила безпеки для олійно-жирового виробництва
НПАОП 15.4-1.07-78
Правила безопасности и производственной санитарии в производстве дистиллированных натуральных жирных кислот
НПАОП 15.4-1.09-97
Правила безпеки у виробництві гідрованих жирів
НПАОП 15.4-1.10-76
Правила безопасности в производстве растительных масел методом прессования и экстракции
НПАОП 15.5-1.05-99
Правила охраны труда для работников предприятий по переработке молока
НПАОП 15.7-7.09-85
Приготування та зберігання штучновисушених кормів. Вимоги безпеки
НПАОП 15.8-1.14-97
Правила безпеки для кондитерського виробництва
НПАОП 15.8-1.27-02
Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів
НПАОП 15.9-1.11-97
Правила безпеки для спиртового та лікеро- горілчаного виробництва
НПАОП 15.9-1.13-97
Правила безпеки при виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв
НПАОП 15.9-1.20-80
Правила техніки безпеки та виробничої санітарії у виноробній промисловості
НПАОП 15.9-1.26-84
Правила техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств виноробної промисловості, які розміщені в підземних гірничих виробках
НПАОП 15.9-1.27-12
Про затвердження правил охорони праці для виноробного виробництва
НПАОП 15.9-1.28-17
Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв
1