Головна
Документи
Статті
Войти
Нормативно-правові акти з охорони праці (НПАОП)
Документи
D Переробна промисловість
DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
15.1 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
4
НПАОП 8.5.10-2.04-86
(ОСТ 41-06-268-86) Радіаційний контроль при використанні джерел іонізуючих випромінювань у геології. Параметри, що контролюються, обсяг та частота проведення контролю, перелік методів контролю
НПАОП 1.8.10-5.03-81
Типова інструкція з техніки безпеки та виробничої санітарії для машиніста буртоукладальних машин
НПАОП 63.12-7.06-80
ОСТ 22-1407-80 Тележки рельсовые тросовые. Требования безопасности при эксплуатации.
НПАОП 7.1.20-1.16-68
Правила техніки безпеки на підприємствах автомобільного транспорту споживчої кооперації
НПАОП 1.2.10-1-04
Правила безпеки у прокатному виробництві
НПАОП 0.00-8.01-93
Перелік посад посадових осіб, які зобов'язані проходити попередню і періодичну перевірку знань з охорони праці
НПАОП 15.4-1.09-97
Правила безпеки у виробництві гідрованих жирів
НПАОП 23.1-1.01-81
Правила безопасности в коксохимическом производстве
НПАОП 3.0.00-2.01-82
(ОСТ 13-132-82) Підсочка лісу. Вимоги безпеки
НПАОП 10.0-5.40-13
Інструкція з облаштування, огляду й вимірювання опору
НПАОП 00.0-1.36-04
Правила будови і безпечної експлуатації підйомників 1. галузь застосування СТОРІНКА: 5
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
1
НПАОП 15.1-1.03-84
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження бруцельозом
НПАОП 15.1-1.04-86
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження туберкульозом
НПАОП 15.1-1.06-99
Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів
НПАОП 15.1-1.07-99
Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини
1