Головна
Документи
Статті
Войти
Нормативно-правові акти з охорони праці (НПАОП)
Документи
D Переробна промисловість
DA Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
15 Виробництво харчових продуктів, напоїв
15.1 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
4
НПАОП 28.4-7.12-86
Штамповка листовая горячая. Общие требования безопасности.
НПАОП 5.1.21-6.02-85
(РД 31.80.11-85) Основні принципи розроблення та обгрунтування вимог нормативних документів з безпеки праці на морському транспорті
НПАОП 25.1-1.01-09
Про затвердження правил охорони праці при обслуговуванні просочувально-сушильного устаткування для виробництва дубльованих гумотехнічних матеріалів та виробів з них
НПАОП 0.00-4.30-98
Положення про позаштатного державного інспектора по нагляду за охороною праці
НПАОП 48-89-85
Система стандартов безопасности труда печи анодные стационарные требования безопасности
НПАОП 32.1-7.08-82
ОСТ 11 091.430.8-82 Производство изделий из ферритов. Общие требования безопасности.
НПАОП 0.00-5.38-14
Інструкція з охорони праці під час механізованого заряджання вибухових ре-човин у підземних виробках
НПАОП 1.9.10-2.07-87
(ОСТ 64-028-87) Порядок забезпечення робітників та службовців засобами індивідуального захисту. Вибір, експлуатація та догляд за ними
НПАОП 5.1.14-1.01-96
ПРАВИЛА ОХРАНЫ ТРУДА ПРИ СТРОИТЕЛЬСТВЕ, РЕМОНТЕ И СОДЕРЖАНИИ АВТОМОБИЛЬНЫХ ДОРОГ И НА ДРУГИХ ОБЪЕКТАХ ДОРОЖНОГО ХОЗЯЙСТВА
НПАОП 21.0-1.01-87
Правила по охране труда в целлюлозно-бумажной промышленности
НПАОП 8.5.10-4.01-95
Система управління охороною праці на підприємствах, в організаціях та установах державного комітету України по геології і використанню надр /СУОП/ СТОРІНКА: 3
НПАОП 5.2.30-1.08-96
ПРАВИЛА безопасности при работах на телефонных и телеграфных станциях СТОРІНКА: 8
НПАОП 60.3-1.15-71
ПРАВИЛА УСТРОЙСТВА И БЕЗОПАСНОЙ ЭКСПЛУАТАЦИИ ТРУБОПРОВОДОВ ДЛЯ ГОРЮЧИХ, ТОКСИЧНЫХ И СЖИЖЕННЫХ ГАЗОВ (ПУГ-69) СТОРІНКА: 3
НПАОП 9.0.30-1.02-97
Правила охраны труда для предприятий по изготовлению и ремонту трикотажных изделий по индивидуальным заказам населения СТОРІНКА: 3
15.1.
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
Виробництво м'яса та м'ясних продуктів
1
НПАОП 15.1-1.03-84
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження бруцельозом
НПАОП 15.1-1.04-86
Правила з охорони праці працівників підприємств м’ясної промисловості від зараження туберкульозом
НПАОП 15.1-1.06-99
Правила охорони праці для працівників м'ясопереробних цехів
НПАОП 15.1-1.07-99
Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини
1